onsdag 7 december 2011

1/2

Idag gjorde jag tenta 1 av totalt två denna vecka och det var History of Louisiana som stod på schemat. Tidsperioden som vi pluggat in behandlade 1900 talet och början av 2000 talet och enligt mig var detta den mest intressanta delen av hela kursen och jag orkade plugga på ganska bra till tentan. Gjorde nog betydligt mycket bättre ifrån mig på den här delen än på den förra så hoppas på ett C minst vilket skulle betyda C i slutbetyg och det skulle jag vara helt nöjd med. Det är ju ändå en historiekurs vi pratar om ;)

Imorgon har jag min andra finals och den blir i ämnet visuell kommunikation. Jag tycker jag har ganska så bra koll på det mesta så det är därför jag sitter här och skriver blogginlägg istället för att plugga. Idag var det snorkallt imorse när jag vaknade och när jag gick till träningen spöregnade det så det blev träning i kyla och regn. Jag är ju van vid sådana här förhållanden så inte var det så farligt. Jag hade så mycket kläder på mig så jag frös då inte alls. Vi skulle egentligen ha gått in i hallen och sprungit våra 40 sek drag men den var stängd för reparation. Hade en bra fiilis på träningen och kände mig så där skönt lätt i kroppen igen som jag inte gjort på några veckor, som att jag skulle ha kunnat springa hur långt som helst i samma fart.

Nu under kvällen började jag också rensa igenom mina lådor och garderober som jag har här och det är inte klokt vad skräp jag lyckats samla på mig. Fick tre hela påsar fyllda med skräp. Slängde iväg alla mina anteckningar och liknande så de tog ju också plats. På torsdag måste jag fara och lämna tillbaka min kyl och de andra grejjerna som jag lånade från the loan closet i början av terminen. Får ta och klara mig utan kyl i några dagar för the loan closet är bara öppet torsdagar mellan kl. 13-16.

Nä nu lite plugg ännu innan jag ska börja kolla på 90210. Helt klart min favorit serie. Godnatt till mina läsare i USA och godmorgon till de i Europa :)

2 kommentarer:

  1. Hah, jag tror ju inte att det bara är "skräp" du för bort ;) Så du menar att man kunde anstränga sig att testa se på 90210? Lycka till idag :)

    SvaraRadera
  2. Nå kanske inte helt skräp men vad ska jag göra med en massa anteckningar från kursen history of Louisiana t.ex.? :D Om du gillar cheesiga serier där man inte behöver anstränga sig så mycket, bara kolla, så är 90210 helt perfekt.

    SvaraRadera