fredag 15 juni 2012

Vilse i pannkakan

Jahapp har inte bloggat på väldigt länge igen men har helt enkelt inte orkat skriva. Har haft en massa att skriva om men det har kännts så jobbigt att logga in på bloggen och faktiskt skriva ner det.

Här funderas det massor för tillfället. Vad ska vi göra till hösten, vad vill vi göra, var ska vi bo osv. Jag är nog sugen att flytta ifrån Helsingfors. Det är helt ok att bo här men dessa avstånd till alla träningsplatser gör mig tokig. Tänk att jag för tillfället sitter nästan 60 min på metro och buss för att ta mig till närmaste idrottsplan nu när djurgårdens sportplan är under renovering. Samma sak är det ju under vintrarna och det börjar kännas jobbigt.

Helsingfors var inte vad jag hoppades på och jag känner att jag skulle vilja få en nystart. Sedan om vi ens kan flytta någon annanstans beror ju inte på mig utan på min kära pojkvän. Jag har ju min gradu att satsa på hela nästa år men det beror ju mycket på J om han får någon studieplats. Han har ju studieplats här i Helsingfors men även han vill flytta härifrån. Om det nu visar sig att J inte får sin önskade studieplats så vad gör vi då? Jag vill verkligen ha förändring i mitt liv och Helsingfors är inte vad jag vill ha just nu. Svårt det här.

Träningarna flyter på ganska så bra och i måndags persade jag i frivändning 77,5 kg. Styrkemässigt är jag i bra form. Måste bara få igång löpningen också. Har ju tampats med en inflamerad tåsena? nu ett tag vilket gjort att jag haft väldigt ont i foten. Har fått behandling och det har hjälpt men foten är fortfarande inte helt bra. Ska prova springa idag igen och se hur den reagerar. Är dock lite tråkigt att hela tiden träna själv. Det är kanske också en sak som jag känner att jag skulle vilja ha förändring i. Träna med andra är så mycket roligare än att hela tiden träna själv och jag tror att det är mer utvecklande.

Kommer mest troligt springa min första tävling för säsongen i Pudasjärvi före midsommar.Ett av mina favoritställen. Har gjort många bra resultat där så ska bli kul att få tävla igen. Förväntar mig ingenting resultatmässigt. Vi får helt enkelt se hur det går.

Nu ska jag fara och träna. Heippa hej!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar