söndag 12 februari 2012

Det finns hopp om sommaren

Har inte uppdaterat på ett tag igen men det har inte varit så mycket positivt som hänt och annars inte så mycket speciellt så har inte orkat skriva. Idag däremot hände en grejj som får mig att tro att det finns hopp om sommaren. Gjorde äntligen sådana resultat i dagens tävling som jag är riktigt nöjd med och idag kändes det faktiskt bra att löpa. Sprang 60m och 200m i Helsingfors på en liten tävling och lyckades springa 7.77 (7 hundradelar från pers) ett lopp som inte var perfekt och det finns nog mer att ta av men det kändes så mycket bättre än sist i Helsingfors när jag sprang 7,92. På 200m lyckades jag springa 25.09 vilket är både inomhus och utomhuspers för mig och med tanke på att kurvorna i Helsingfors inte är dem lättaste att löpa är jag jättenöjd med min prestation. Trodde jag hört fel efter loppet när jag fick veta tiden. Det kändes bra men att det skulle gå så fort var en trevlig överraskning. Det kanske ska nämnas att uppvärmningen idag inte kändes särskilt bra men tur då att det gick bra på tävling.

Efter att ha haft en otroligt dålig känsla i kroppen i flera månader var det så skönt att äntligen få lite medvind idag och en positiv känsla. Jag anmälde mig också till inomhus SM nästa helg som går av stapeln i Tammerfors. Vi får se vad för sträckor jag sist och slutligen kommer springa men det bestämmer jag inte förrän på plats. Kanske det till och med skulle vara dags att ge sig på häcklöpning igen? Vi får se ;) Tänk att en liten lyckad tävling påminner en om hur kul friidrott faktiskt är. Det är lätt att glömma bort när allt inte går som man vill.

1 kommentar:

  1. Yeah! nu är det bara att springa skiten ur alla :) jag börjar också känna mig bättre men de är nog lite väl långt kvar tills tävlingsform tyvärr!

    SvaraRadera