tisdag 12 november 2013

Ny säsong, ny förening

Hösten fortsätter och så även träningarna. Den här hösten har jag kunnat träna skadefri i hittills över 6 veckor, vilket känns strålande. Har kunnat genomföra i princip alla planerade träningar utan större missöden. Har tränat mycket, och jag känner mig redan starkare och mer vältränad än vad jag varit under hela sommaren. Träning är roligt, och att träna skadefri är ännu roligare.

Den här hösten har jag ju bytt coach, och idag blev det även officiellt att jag även har bytt förening inför nästa säsong. Jag har ju tidigare representerat min barndomsförening Aavasaksan Urheilijat, och har varit aktiv i den föreningen sedan 10 års ålder. Beslutet att byta förening var inte lätt, men samtidigt kändes det som att det var dags för en förändring även på det här planet.

Jag skulle vilja tacka Aavu för alla de år som jag haft i föreningen. Föreningen är liten, men ändå har dem lyckats stödja mitt idrottande på ett bra sätt, och jag har alltid varit stolt över att representera Aavasaksan Urheilijat. Hoppas att alla de som tidigare stöttat mig i mitt idrottande fortfarande hejjar på mig fast att jag numera representerar en annan förening.

Varför Jyväskylän Kenttäurheilijat? För det första har jag trivts otroligt bra här i Jyväskylä. Äntligen känns det som att jag hittat hem. För det andra så har jag en känsla av att jag kommer bo i den här staden några år till och då känns det naturligt att byta förening för att på så sätt få ett större stöd av den lokala föreningen. För det tredje har alla i JKU varit väldigt vänliga och lätta att ha att göra med. Jag har känt mig mycket välkommen,  och det känns verkligen som att föreningen gör allt för att i idrottare ska ha det bra. Stafett är en annan sak som jag väldigt gärna vill springa och om jag nu bara skulle hålla mig skadefri kan vi ha ett riktigt vasst stafettlag på startlinjen. 

Alla dessa nya förändringar känns mycket spännande och jag är taggad inför inomhussäsongen 2014!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar