söndag 9 oktober 2011

08.10.2011

Så har återigen en ny träningsvecka avslutats med backlöpning och styrketräning. Har haft en kanon vecka när det kommer till träningar och kroppen har svarat bra på det mesta. Imorgon får jag äntligen njuta av veckans enda vilodag. Dagen började alltså med träning kl. 07,30. Senare under dagen hade vi vår tredje hemmamatch i amerikansk fotboll och vårt lag visade verkligen varför de är rankade nummer ett i landet. Vi vann stort mot Florida gators med 41-11 och det kanske ska nämnas att denna match på förhand tippades bli en jämn match och vi tippades till och med förlora enligt vissa experter. Fick också se Mike, vår tiger, åka runt fotbollsplanen i en bur innan matchen.

Lite pics från matchen:


Här ser ni Mike åka runt i sin gula bur. Måste vara världens lugnaste tiger. Han bara ligger snällt i sin bur och tittar på allt tokigt folk som tjoar och skriker runt omkring.


Är riktigt trött efter en tuff vecka så även om partyt är i full gång utanför huset där jag bor så tänker jag vara gammal och tråkig och stanna hemma och gå och sova i tid. Efter denna härliga träningsvecka känner jag att jag behöver maximera återhämtningen genom att gå och sova i tid och vakna upp pigg och utvilad imorgon. Nästa vecka far jag ju ändå och hälsar på syrran så då kanske det blir lite party.

Vädret här är fortfarande varmt och skönt och det känns nästan konstigt att springa omkring i shorts och linne i Oktober.

Tänkte slutligen återigen länka till en bra artikel, denna gång skriven av Jenny Kallur. Jag tycker det är kul att läsa sånt här och ta del av andra idrottares erfarenheter.

 http://www.friidrott.se/nyheter/perspektiv.aspx

Sist men inte minst en ego bild på mig. Lyckas alltid med konststycket att inte fastna på bilder när det kommer till evenemang som fotbollsmatcher för det är alltid jag som fotar men ni får hålla till godo med denna. Jag gör ju bra reklam för shock absorber iaf ;)

2 kommentarer:

  1. Måste ju nog säga att det skulle vara lite coolt att gå på era matcher :)

    SvaraRadera
  2. Jep det känns ganska så coolt när 90 000 människor skriker och sjunger våra hejjaramsor i kör :D

    SvaraRadera